غذاهای سنتی ارمنستان

با مراجعه به وب سایت بوکینگ پرشیا می توانید قیمت بلیط اتوبوس را مشاهده کرده و بلیط اتوبوس خود را در قسمت خرید بلیط اتوبوس تهیه فرمایید.

اصالت تاریخی در طعم ، بو و رنگ غذاهای کشور ارمنستان

سفر به ارمنستان بدون چشیدن طعم ناب دستپخت ارمنی تکمیل نخواهد شد. وقتی با غذاهای ارمنی آشنا شوید این کشور را بهتر خواهید شناخت. طعم غذاهای محلی چشمه‌ای از تاریخ و فرهنگ غنی این کشور را به شما نمایان خواهد کرد. هر غذای ارمنی که با مواد اولیه‌ی بومی و روش‌های پخت سنتی طبخ شده باشد، شما را به سفری در دنیای آشپزی ارمنی می‌برد. در این مطلب فهرستی از غذاهای ارمنی که در سفر به این کشور حتماً باید امتحان کنید را برای شما آماده کرده‌ایم.۱. باستورما
وعده‌ی غذایی در ارمنستان معمولاً با طیف گسترده‌ای از پیش‌غذاها یا به قول خودشان «مزه» (mezze) آغاز می‌شود که به مجموعه‌ای از بشقاب‌های کوچک شامل پنیر، سبزیجات و گوشت طعم‌دار می‌گویند. «باستورما» (Basturma) یکی از آن‌ها است که از گوشت گاو چاشنی‌دار بسیار نازک تهیه شده و می‌توان آن را نوعی کالباس معرفی کرد.

۲. خوروواتس
«خوروواتس» (Khorovats) کباب از نوع ارمنی است که از تازه‌ترین گوشت‌ها تهیه می‌شود. گوشت را در چاشنی‌های خوش‌طعم ‌خوابانده و بر آتش هیزمی می‌پزند. شک نکنید که عطر کبابی خوروواتس را متمایز از دیگر کباب‌ها و طعم آن را اعجاب‌انگیز خواهید یافت.
۳. خاشلاما
«خاشلاما» (Khashlama) یکی از غذاهای سنتی ارمنستان است که در مناسبت‌های خاص مانند مناسک مذهبی آن را تدارک می‌بینند. برای تهیه‌ی خاشلاما گوشت بره یا گاو یک شب تا صبح آهسته طبخ شده و همراه با سبزیجات سرو می‌شود. با خوردن خاشلاما حتماً از سفر به ارمنستان خرسندتر خواهید بود.
۴. ماهی کبابی
وقتی برای بازدید از «دریاچه سِوان» (Lake Sevan) به آن‌جامی‌روید، برای ناهار حتماً یک غذای دریایی در کنار دریاچه میل کنید. ماهی کبابی از نوع قزل آلای «ایشخان» (Ishkhan) که بومی این دریاچه به شمار می‌رود را نباید از دست بدهید. ماهی تازه در مخلوطی از ادویه‌های مخصوص طعم‌دار شده و با مهارتی بی‌نظیر کباب می‌شود.
۵. دلمه
«دلمه» (Dolma) غذای لذیذی است که از رول برگ مو که با برنج و گوشت پر شده، تهیه می‌شود. این غذا در بین مردم خاورمیانه و حاشیه دریای مدیترانه معمولاً شناخته شده است. دلمه‌ی ارمنی طعم بی‌نظیری دارد و به جوانه‌های چشایی احساس رضایت می‌بخشد. البته طعم این دلمه فرق خواهد داشت؛ چون کمی ادویه‌دار و تند است.
۶. مانته
«مانته» (Mante) نوعی پیراشکی با گوشت چرخ‌ کرده بره یا گاو است که با حبه‌های سیر و ماست سرو می‌شود. در کنار این پیراشکی ترد، سس گوجه‌فرنگی رقیق هم استفاده می‌کنند. مانته هم از غذاهایی است که در سفر به ارمنستان نباید از دست بدهید.
۷. لولا کباب
راسته یا سینه‌ی گوسفند با تخم‌مرغ، پاپریکا، رب گوجه‌فرنگی، برگ نعناع، فلفل سیاه و پیاز طعم‌دار شده مواد تهیه‌ «لولا کباب» (Lula Kebab) هستند. طعم لولا کباب با جعفری‌های خرد شده بر روی آن تکمیل می‌شود و فراموش نکنید که آن را با برنج میل کنید تا مزه‌ی آن هیچوقت از خاطرتان نرود.
۸. بورک پنیری
«بورک پنیری» (Cheese Borek) یک شیرینی تند بوده که از سس اسفناج به همراه گوشت گاو و لایه‌های پنیر پدید می‌آید. این شیرینی سبک و ترد یک خوراکی پرطرفدار در زمستان شناخته می‌شود که آن را همراه با یک قهوه‌ی داغ می‌توانید نوش جان کنید.
۹. چی کوفته
«چی کوفته» (Chi Kofte)، به معنی کوفته‌ی خام، از غذاهای سنتی ارمنی است که از گوشت گاو فرآوری شده با رب گوجه فرنگی، پاپریکا، پودر زیره، فلفل چیلی، نمک دریایی و بلغور تهیه می‌شود. این کوفته‌ی تند را می‌توانید با چاشنی‌‌هایی مانند لیمو و روغن زیتون میل کنید که توصیه می‌کنیم این موارد را امتحان کنید.
۱۰. سینی کوفته
مواد اصلی «سینی کوفته» (Sini Kofte) را گوشت گوسفند یا بوقلمون تشکیل می‌دهد که در فر آن را طبخ می‌کنند. این کوفته‌ی قهوه‌ای رنگ را بهتر است با ماست و سالاد سبزیجات تازه بخورید تا طعم اصیل آن را حس کنید.
۱۱. هاریسا
«هاریسا» (Harissa) را می‌توان خوراکی شبیه به حلیم معرفی کرد که با گوشت مرغ، بره یا گاو به همراه گندم آسیاب شده و گردو آماده می‌گردد. هاریسا یکی از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که در ارمنستان نوش جان خواهید کرد. در جشن‌های سنتی، مانند عید پاک، رسم است که هاریسا پخته شود، چرا که روایت می‌شود «سنت گریگوری» (Saint Gregory) ارمنی‌ها از این غذا به محرومان می‌بخشید.
۱۲. خاش یا کله پاچه
کله پاچه ارمنی که به آن «خاش» (Khash) می‌گویند، با پختن پای گوسفند یا گاو به همراه سیر، سرکه، نمک و آبلیمو حاضر می‌شود. خاش همراه با نان لواش و خیارشور سرو شده و مصرف آن در صبح زود در ارمنستان هم پرطرفدار است. یک جشن سنتی سالانه نیز برای خاش برپا می‌‌کنند که در نوع خود جالب به نظر می‌رسد.
۱۳. لاهماجون
«لاهماجون» (Lahmacun) را می‌توان شبیه به پیتزا توصیف کرد. این غذا بر پایه نان ترتیلا با پوششی از گوشت، زیره، جعفری و نمک تهیه می‌شود و به آن پیتزای ارمنی هم می‌گویند. در خیابان‌های ارمنستان به هر رستوران و کافه‌ای که وارد شوید می‌توانید لاهماجون را در فهرست غذا بیابید و سفارش دهید.
۱۴. پیلاف
«پیلاف» (Pilaf) یا همان «پلو» غذای مشخصی در ارمنستان است که از مخلوط برنج و رشته فرنگی طبخ شده همراه با کره و آب مرغ فراهم می‌شود. این غذا را در رستوران‌های اصیل ارمنستان خواهید یافت. اگر در منو، پلو همراه با گوشت بره یا گاو دیدید، در سفارش آن درنگ نکنید. به علاوه افزودن زردآلو یا خشکبار بر روی پلو به آن طعم لذیذتری می‌بخشد.

 

با مراجعه به وب سایت بوکینگ پرشیا می توانید قیمت بلیط قطار را مشاهده کرده و بلیط قطار خود را در قسمت خرید بلیط قطار تهیه فرمایید.


بوکینگ پرشیا ارمنستان ,می‌شود ,گوشت ,ارمنی ,طعم ,گاو ,است که ,آن را ,که در ,که از ,همراه بامنبع

سیاره آبی سئول

سوغات کرواسی

سوغات آرژانتین

سوغاتی های خوشمزه انگلیس

سوغات تایلند

سوغات تانزانیا

سوغات استانبول

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قیمت سنگ کف فروشگاه فاوز هدیه تبلیغاتی گیفتو شرکت آشیان دُر | مرکز فروش درب سکشنال ایمن گذر | درب سکشنال | درب سکشنال زیرسقفی آموزش بورس و تحلیل تکنیکال و بنیادی بورس تخفیف ویژه baafoam.com لاستیک طاقت بیار کنکوریست